Activiteiten 2013-2014

Het seizoen 2013-2014 was weer een groot succes. Tijdens de rommelmarkt was er prima weer en veel gezelligheid met mensen, die hun geld goed hebben besteed. Met alle inzet mocht er dit jaar gezamenlijk van de fietstocht, marktkraamverhuur, najaarsmarkt, wintermarkt, oliebollenactie en de rommelmarkt een recordbedrag worden opgehaald. In juni mocht de overdracht van €20.000 plaatsvinden. Dit prachtige bedrag is traditioneel overgedragen aan de kerkenraad tijdens de overdrachtsavond. Ook via deze weg; hartelijk dank aan alle vrijwilligers die zich weer constant hebben ingezet. Zonder hen en zonder u als bezoeker, had dit allemaal niet kunnen gebeuren. Hieronder een korte impressie van de rommelmarkt. 

 

                 

De week voorafgaande aan de rommelmarkt wordt er altijd hard gewerkt om alles klaar te zetten. Alle spullen worden verplaatst en de dag ervoor worden alle kraampjes ingericht en opgebouwd. 

Dan om 9.00 uur na de officiële opening door de pastoraal medewerker, gaan de hekken open. Nu kan er naar hartenlust gekocht en verkocht worden. 

De ‘Cillaarshoekse draai’ wordt traditioneel verkocht op de Rommelmarkt. Ook kunt u er terecht voor patat, poffertjes, haring en andere versnaperingen. Voor de kinderen staat er een luchtkussen gereed en er is ook live-muziek te beluisteren. 

Om 12.00 uur begint de grote verloting. Er zijn altijd erg mooie prijzen te winnen en de kinderen mogen ook meedraaien.