Bijbelkring

Elke 2 weken is er op donderdagavond in ‘De Rank’ Bijbelkring. Dit houdt in dat we een gedeelte uit de Bijbel openslaan, lezen en overdenken met elkaar. Onze pastoraal medewerker heeft tijdens deze avond de leiding. Hij bereidt een gedeelte voor en beantwoord zo nodig de vragen van de aanwezigen. Het doel is om met en van elkaar meer te leren over de Bijbel en hoe God in ons leven werkzaam is. Het mag een zegen zijn als we elkaar daarin kunnen ondersteunen en bemoedigen. In 2014 hebben we op die manier met elkaar gesproken naar aanleiding van het boek ‘De gereedschapskist van de Heilige Geest’ geschreven door ds. M.M. van Campen. In dit boekje werden de negen gaven van de Heilige Geest behandeld. Vanaf januari 2015 t/m juni 2016 is het boekje van ds. Bennekom over Zefanja leidraad geweest. Zefanja is een kleine profeet, maar vrij onbekend. Tijdens de Bijbelkring doorliepen we het hele Bijbelboek. Vervolgens is het Onze Vader aan bod gekomen vanaf het najaar van 2016 t/m het voorjaar van 2018.

Wilt u er ook een keer bij zijn? Dat kan natuurlijk. Er zijn boekjes genoeg. Kom gerust langs, ook als u van een andere gemeente bent. Het is erg verhelderend om met elkaar als christenen over deze dingen te spreken. De avonden beginnen om 20.00 uur met koffie/thee. We streven ernaar om uiterlijk 21.30 uur klaar te zijn. U kunt de actuele data vinden in de agenda op de website.

Gebedskring:
De Bijbelkring start vanaf de gemeentedag en zal ongeveer doorgaan tot Pasen. Daarna zal er op dezelfde weken de mogelijkheid zijn om met elkaar in gebed te gaan. Deze gebedskring vind plaats in de kerk. De data van zowel de gebedskring als de bijbelkring zijn te vinden in de agenda op deze website.