Huur en verhuur

Een feestje? Huur het gebouw ‘De Rank’ bij onze kerk. Zeer geschikt om voor een groter gezelschap een verjaardagsfeest, jubileum of anderszins te vieren. Ook kunt u hier terecht voor bijvoorbeeld een bijbelstudie-avond, gebedskring, lezing etc..

Wilt u meer informatie of een keer het bijgebouw huren, dan kunt u contact opnemen met P.L. van Strijen per telefoon: 06-81318388 of per mail: pvanstrijen@hotmail.com.

Tarieven: € 20,- per uur.

Dit tarief is excl. drank en catering. U dient zelf koffie en/of thee mee te nemen (koffiezetapparaat en waterkoker zijn aanwezig). Ook moet u zelf voor de bediening zorgen en op het einde alles weer terugzetten zoals het bij binnenkomst stond. De beheerster is er alleen op het gebouw te openen en te sluiten. ‘De Rank’ is alle dagen, behalve zondag, te huur. Vaste kringavonden en bijeenkomsten van de gemeente Cillaarshoek hebben voorrang. Het is daarnaast een goed gebruik dat alles voor het begin van de nacht weer is opgeruimd en afgesloten. Dit alles natuurlijk in goed overleg met de beheerster.