Rommelmarktcomité

De Rommelmarkt van Cillaarshoek is al sinds 1981 een begrip in de Hoeksche Waard en ver daar buiten. In 1981 werd de eerste markt gehouden op Cillaarshoek en na het tweede jaar is de markt vanwege hevige regen verhuisd naar de loods van Smits. Een aantal jaren later is het weer teruggekeerd naar Cillaarshoek bij Johan Dam. Dat is nu ook traditioneel de plaats geworden, waar het elk jaar plaatsvindt. Inmiddels is de boerderij in het bezit van dhr. Van Strijen. Voor de gezelligheid, om mensen te ontmoeten, bij te praten (het lijkt soms wel een reünie) en natuurlijk om mooie deals te maken.

Elke vrijdagochtend van 9 tot 12 uur kunnen er bruikbare spullen gebracht worden en elke zaterdag zonder tegenbericht zijn de schuren opengesteld voor de verkoop van 9 tot 12 uur. Daarnaast wordt er een grote markt georganiseerd rond juni. Die grote markt waar een ieder reikhalzend naar uitkijkt voor een praatje, ontmoetingen, patatje, poffertjes en natuurlijk het rad van fortuin met de heerlijke taarten.

Het geld dat wordt ingezameld met de acties komt ten goede aan de kerk. De ‘rommelmarkt van Cillaarshoek’ heeft ook een eigen facebookpagina waar u van alles te weten kunt komen over data etc.. Mocht u nog bruikbare spullen hebben staan, die u niet langer kunt opslaan, dan kunt u met ons contact opnemen. In overleg kunnen ze dan afgeleverd of evt. opgehaald worden.

Hiervoor kunt u terecht bij Peter van Strijen 06-81318388.

We hopen u te ontmoeten tijdens een van onze activiteiten. Actuele data staan aangegeven in de agenda op de website.